2010. június 19., szombat

Erkezes a taborba





Equinunk a neve e helynek, ahol a koncentrációs tábor elhelyezkedik. New yorkban volt egy kis dugó kifelé, de 3,5 órás trip után ideértünk, kirakott a busz, utközben számos pickupot, pennnsylvaniai hegyetvölgyet, erdőtmezőt, Budweiser gyárat, és hangultos amerikai horrorfilmfaházakat. Ezen kívül annyi sárga schoolbus-t hogy dunát lehetne rekeszteni belőlük – megnézném ha árviz idején iskolabuszok ömlenének ki a duna medréből...hahaha! Szóval itt amerikában „schoolbusból” van a kerítés!
Kaptunk vacsorát csirkeszárny salival brokkolival és a végén jóóóóóóóó dinnye! 
Megkaptuk a legfontosabb instrukciókat, bemutatták a tábor fejeseit, kedvesek, jó fejek! A tábor két részböl áll, a lány tábor a Blue ridge, a lány tábor az Equinunk, amit kiejteni lehetetlen, próbálkozzatok – a két tábort pedig a tó választja el. A Főbb szabályok a következők: nem lehet alkohol a tábor területén, mert kiraknak. Nem lehet átmenni a lántáborba mert kirknak. Nem lehet fürdeni a tóban ha nincsenek ot a lifeguardosok, mert tavaly odahalt egy hajnali úszó, ha megszeged kiraknak – még halottan is. Nem szabd kaját tárolni a faházakban, mert a maci kiszagolja és bemegy. Sok állatka van állitolag a környéken, szarvasok, jóvasok, medvék, mókusok, borzkák, és azt mondták van fehérpuly is - becézve fehérpulyka. Egyelőre csak egy rókakomát láttunk, aki fél pecenként krákogó hangot adott ki, valoszinüleg rókázott. Probáltam lefotozni, de eltünt a homályban. Szóval itt nem sok helye van sörnek , mert hazaküldenek…ezt a tényt még ki kell hevernem. A helyi cimborámmal elkezdtünk ötletelni hogy hogyan tudna valaki több rendbeli büntényt elkövetni, erre jutottunk: Részegen beül az iskolabuszba, amit véletlenül rükvercbe rak és igy a tóba tolat, emiatt csak uszva tud átmenni a tiltott lány táborba, ahol örömeben rágyujt egy füves bagorettára. De tul nagy a tét, ugyhogy szamunkra ez megmarad tervnek.
A szállásunk nagyon durva, igazi lepukkant napkozistábori faház, helyenként meglukadt a fala, börtön ágyak, börtönlámpák, börtön zuhanyzó. Márcsak ricsard börtön hiányzik. de hangulatos jolesz es kozel van a menza, ami nem egy hatranyos dolog ha megehezik az ember.
Este körbenéztünk a táborban, ismerkedés volt a kollégákkal, van klasz kosárpálya, baseball pálya, tenisz p, foci p, hoki p, tó, kettő izomgimnázium (muscle gym) és kézmíves termek..az utóbbit este végigjártuk ketten, mert wifit kerestünk de nem találtunk, csak izgalmat: egy igazi amerikai filmbeli horrorházat képzelj el, sok szobával, tekerős kilincsel, nyikorgó ajtokkal, régi képekkel a falon, nagy hintaszékes körverandával. Ijesztő, utoljára a tavalyi táborszemélyzet pokhálótlanitotta. Ide még vissza akarok térni horrorfilmet forgatni az ipoddal!

kepek hamarosan!!!