2010. június 30., szerda

Lassan két hete már

..hogy itt vagyok. Hiányzik a bundáskenyér fokhagymával reggel, a borsófőzelék, a rántott hús, a pörköltek ebédre és egy jóóó gyulai egy vastag szelet puha fehértenyérrel vacsira. Erre ma döbbentem rá, amikor kikapták a mexikói séfek a mélyhűtőből a hamburger pogácsákat, merthogy ebédre az volt. Ebben nem lenne még semmi furcsa, ha tegnap nem tortilla, azelőtt nem pizza, azelőtt nem melegszendvics, azelőtt meg nem hotdog lett volna. Két hét junk food után ugy döntöttünk elejébe megyünk a kajakómának, és csinálunk egy gulyáslevest. Jó, mert bármilyen húsból zöldségből berendelhetünk, hozzák a rakományt! :) Van egy elég nagy raktár, tele van kajával egyébként. Erős pityut pedig hoztam egy üveggel, minden adott lesz egy jó gulyalöttyre! Ez azért is jó, mert így rendeződni látzik a viszony a mehikói séfekkel, kezdünk összebarátkozni velük, bejött nekik a gulyásleves ötlete sőt, megkínáltak egy kis igazi tacoval, amihez giga erős mártást készítettek, erősebb volt mint a pista,de nagyon finom volt, repetáztam - sokszor!



Tegnap megint barbacue parti (azuttal tortilla) volt vacsi helyett, és ezentúl heti kétszer így is lesz, mint kiderült. Próbáltam kreatív lenni, hogy létrehozzak egy kis magyaros kaját, hogy rendbehozzam a gyomrom, de hozzávaló híján csak egy sajtostejfölös lángost tudtam kreálni, de a lángos tésztát ezuttal taco képviselte!


Aztán mi volt még..voltunk este sokan a pizzériába megint, megint megittunk egy kancsó (pitcher) sörtét, megalapozva a további ismerkedést a többiekkel.
A jamaikai Richie dobott pár szaltót a füvön, utána kitalálták hogy forgassunk filmet ahol az egyik jamcsi a csövi akit ki kell rabolni, és mi vagyunk a rabolók gengszter ruhában. A nagy lelkesedés közepette ki akartuk rabolni az éppen a raktárnál vesztegelő coca cola kamiont is, de elhajtott. Eddig egy jelenet készült el a filmből. Ezen kívül rájöttünk hogy Carl a másik jamaikai az avatarból szökött meg, lekaptam. kép csatolva! :D





Ja és találtunk egy limuzin golfkocsit is!



Asszem ennyi,

u.i.: küldjetek magyar kaját smsben, vagy emailban, faxon.