2010. augusztus 6., péntek

R.I.P. Junk food

Junk food rovatom a végéhez ért. Úgy tűnik kivégeztem az amerikai kaják véges tárházát, volt itt chicken nuggets, óriáshambi, tortilla, chicken wings, húsgolyók, rántott krumplipüré és egyéb ínyencségek. A rovatot pedig a tábor tulajdonos házaspár 25. házassági évfordulójára felszolgált óriássteakkel zárom, ami nem az az igazi junkfood, éppen ezért méltó befejezése a rovatnak.
Tányérról lelógó óriás steak receptje: Végy egy tehenet, vágd félbe majd egy kis fűszerezés után süsd ropogósra.


Nem kell elkeseredni viszont. A walmart csokiosztályán sétálgatva felfedeztem hogy milyen sokféle ismeretlen édesség hever az áruház polcain. Érdemesnek tartok bemutatni néhányat, úgyhogy ezentúl „Good sweet, bad sweet” néven új rovatot indítok.

Elsőként nézzük a Whoppers-t, ami nem más mint mogyóróvajjal burkolt tejgolyók. Nekem ízlik, úgyhogy good sweet.

Skinners vol.2

Semmi kétség, a válság begyűrűzött a táborba. Nincs pénz vidámparkbamenésre, azzal az érvvel távolítottak el minket az irodából hogy drága lenne külön buszt indítani annak a pár magamfajta elvetemültnek akinek nincs egyéb vágya, mint egy jóóó hullámvasút…tudom, ez hiteltelennek tűnik 10.000 $/ gyerkőc részvételi díjból táplálkozó büdzséből, de ez van nincs vidámpark, de lesz majd californiában ugyhogy nem maradnak el a ringlispilenhotdogothányós képek, ne aggódjatok emiatt. Már ki is néztem egy parkot, jónak igérkezik. http://www.sixflags.com/magicMountain/rides/AllRides.aspx

Szóval így maradt a másik opció a szabadnapra, a skinner falls folyós kiruccanás, amiről egyszer már írtam (a Delawere folyón elhelyezkedő sziklárakiülős fürdőhely). Dezsávü kísérte az esetet, igazából minden ugyanúgy történt ahogy előzőleg: busz megáll kisközért, óriáshűtő kinyit, sok hidegsör berak, péztárnál duplaannyit fizetés mint amennyi ki van írva, majd méltatlankodás és irány a skinners.

Felfedeztük hogy ebben a boltban hajlamosak adómentes árakat kiírni, hogy fizetésnél a meglepetés nagyobb legyen, a pénztárca pedig kisebb. Most skinnersnél nem esett az eső, nagyon jó időnk volt, sokan voltunk, megvadvizifürödtünk, ugráltunk, sütögettünk, sörözgettünk, csináltunk reklámfotókat az xxx-nek és összejöttem sharon stone-nal. Szép kis nap volt.










Hírmorzsa: Egy nap titkos pingpongasztal teremre bukkantunk az egyik ház alatt, le is játszottunk egyből pár forgót Simon, Gabesz, Ákos és rosszmagam.