2010. július 29., csütörtök

Szabadidő: Família fiú, póker és egyebek

Az elmúlt pár napot főleg csoportos family guy nézéssel töltöttük ami a szabadidőt illeti. Egész klaff sorozat, függőséget okoz, de durva hogy itt a 8-10 éves kissrácok is odavannak érte, sikitoztak amikor a tejbárban néztük a laptopról, és volt aki keksz helyett azt kérte hogy hadd maradjon nézni. Pedig azt gondolná az ember hogy felnőtt mese, de kiderült hogy lenőtt mese is.

Kedden voltunk szabadnapon egy ujabb outlet centerben két órányira. Ez volt a harmadik alkalom hogy soppingolni megyünk. Már rutinos outletcenterezők vagyunk: szendvicsek a hátizsákban, megkávézás az Auntie Anne’s nevű perecesnél, majd 5 óra nézelődés a boltokban, figyelve a CLEARANCE táblákat ami általában 70 %-os leértékelést takar.

ismét kiderült hogy itt az usaban harmad áron vannak a ruhák, be is ruháztam egy cipőre.

3 óra mászkálás után után beállt az agyhalál. A társaság másik fele egy viziparkba ment, ahol a szokásos csúszdák és bugyborékoló vizek vannak, de minket nem igen hozott lázba a dolog több ok miatt is: egyrészt 33 dolcsi a beugró, másrészt otthon minden sarkon van már akvapark és fürdő ugyhogy nem ujdonság, harmadrészt pedig ugy hírlik hogy jövőhéten megyünk vidámparkba, ami sokkal jobban érdekel. Végre kiélhetem majd hullámvasút mániámat.

Tegnap este pedig ismét pókereztünk, általában 3 dolcsi a belépő a játékba, a zsetont pedig a konyhából szerzett tasakok helyettesítik. A cukor egyet ér, a rózsaszin tasakos édesítőszer kettőt, a kávékrémpor pedig ötöt. Felmerült az ötlet hogy nagyobb címletként bevonjuk a dobozos müzlit és a banántot is, mert azokból is van rengeteg.

Aztán mi van még, szabadidőben általában megrohamozza mindenki a wifi termet, vagy melegebb időben lemegyünk a tóra fürdeni, ugrálni, napozni vagy beülünk a fülkébe és felhívjuk az anyákat és apákat az officeban kapható 20$ keretes kártyáról, aminek mellesleg olcsóbb a a percdíja mint ha otthon beszélnénk bárkivel.. Ja és találtunk egy baseball ütőt a szomszéd bunker alatt, azzal szoktuk néha a melettünk lévő teniszpályákról folyamatosan kirepkedő penészlabdákat visszaütni. Egyébként meg megy az ökörködés, ugy érzem megérett az alkalom hogy feltegyek pár idióta képet.