2010. augusztus 31., kedd

Filmgyár és csobbanás

Második hollywoodi napunk az universal stusio
villámlátogatásával , sztárkereséssel, majd óceáni csobbanással telt. Reggel vettünk egy filmsztárok házait mutató térképet és elindult a nyomozás. A filmsztároknak nagyon szép sövényeik vannak, ebben biztos vagyok, a többit pedig nem lehet látni a bokortól ugyhogy luxus villákat nem igen láttunk. Madonnáét például egyátalán nem látni, Jennifer Anistonnál éppen tűzoltók voltak a ház előtt - valószinüleg beégette magát az egyik epizódban, Michael Jackson villája üresen áll és ki van rakva az eladó tábla, a többieket pedig már nem voltunk hajlandók keresgélni, viszont pózoltunk egyet a hollywood felirat alatt sőt elmentünk Johhny Depp a jó öreg kalóz kocsmája mellett is. A Sunset Boulvard és a Rodeo drive volt még érdekes, és pálmafás, rengeteg filmjelenet játszódott itt és a környéken.
Az Universal studiosba nem mentünk be a belépőnek köszönhetően ami drágább mint a méreg, de az előtte lévő sétálóutca is egész hangulatos, az épületből kilógó grillával az élen. A jó öreg Fakopáncs frici pedig éppen egy jelenet forgatásán dolgozott a stúdió előtt.
Este pedig leautókáztunk naplementét nézni Santa Monica beachre, ezúttal sikerült is elcsipni, majd csobbanással zártuk a napot, életem első óceáni csobbanásával, méretes hullámokkal.