2010. június 24., csütörtök

Budweiser te csodás nedü






Eljött az ideje annak, hogy elöszedjem a apok óta érlelődő szanaszétmelózott pólóimat és egyéb ruhadarabjaimat és meglátogassam a mosodát. Tudni kell, hogy heti egyszer lehet csak odamenni a személyzetnek, de jó kapcsolatokat próbálok polni a mosómasákkal, igy akár heti többször is mehetek a filmekböl jol ismert ipari patyolatba, ugyhogy nem kell majd valszeg kétszer felvennem ugyanazt a bokszolót (boxer). Laundry party ugyan zene híján nem volt, de fotózkodásba torkollott a mosodalátogatás, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.

Óriási dolog történt az este! A tábor igazgatói meginvitáltak minket egy kis bowlingozásra, iskolabuszra pattantunk, de olyan ultrafasza sárga amerikai fajtára, és kételkedve vártuk, hogy a 65 éves driver nénike elvigyen minket a közeli Hancock-ba (Google mapsen: Hancock NY-ra keress rá)egy igazi amerikai kisvárosba, olyan texaxi láncfűrésezs gyilok félébe, ahol a kisvárosi legendák születnek. Kirakott minket a bowling pályánál, ahol lehetőségünk volt kicsit megismerni egymást a 300 fős személyzettel, kicsit billiárdoztunk is, majd eljött az est fénypontja!!! Mivel a bowling pálya bárjában megtiltották nekünk az alkohol fogyasztást, és a csapost nem sikerült meggyőznünk a "de egy sör nem sör" szöveggel, így dacolva a szabályokkal nyakunkba vettük a kisvárost pár comborámmal hogy flkerestük a városka kocsmáját. Egy kis séta után megláttuk az első pirosló Budweiser neon cégért, ami csak egyet jelentett: hosszú és kegyetlen böjt után pillanatokon belül hozzájutunk egy kis sörhöz. Egy ID check után (az ajtóban egy néni ült, aki az utlevelünket ellenörizte vajon elmultunk e 21 évesek - halál komolyan) kikértük a jéghideg budweisert. Igazi amerikai kiskocsma, olyan ahol a bud spencer filmekben kitör a bunyó, és repkednek a székek , törnek a billiárd dákók. Nem volt tul nagy a forgalom igy hét közben, csupn két atom részeg amerikai favágó sörözgetet, iszonyatosan vicces részeg akcentussal próbálta elmagyarázni, hogy vigyázzunk a medvéktől és a szarvasoktól ha részegen vezetünk, mert kimászkálnak az útra! :) This is how I met my first budweiser in the USA.

hatodik nap - rendőrsztori



...nem, a cím megtévesztő lehet! nem csináltam balhét, nem alkoholizáltam a táborban, sőt nem nyultam 18 év alatti lyánykákhoz sem, de részegen sem vezettem a félreértések elkerülése végett! - még nem :) A bejegyzés azért kapta a rendőrsztori címet, mert ellátogatott hozzánk Pennsylvania állami rendőrségének nagyfejese, hogy beszédével és kisvárosi legendáival elvegye a kedvünket mindenféle fenti mókától. Nagyon szemléletesen leírta milyen következménye van a biztonsági öv mellőzésének: közeledsz egy fa felé 100 mph-val, a fa ottmarad, a kocsi elkezd felgyűrődni, a motorblokk kiszakad a helyéről, és közeledik a koponya felé, am-g a bordák már a kormánykereken reccsennek szét, miközben a folyadék elkezd belőlünk kifröccsenni a pórusokon..azthiszem hatásos megoldás a gyorshajtás ellen ez a sztori.
21 év alatt nincs alkoholt fogyasztasz? -> letartóztatnak.
jointot tartasz a zsebedben? THC-t jelez a szonda? -> letartóztatnak.
Drinking in the public? -> arrested. "I dont care you are the son of George Bush, either the Queen of england, or a famous nigerian business man, YOU 'RE GONNA BE ARRESTED!" - nyomatékosította a cövegközeg.
Hallottunk egy urban legendet Johhny esetéről, akit megkötöztek a munkatársai a táborban, letapasztották a száját, levágták a haját, majd felrugták és kirakták két órára az erdőbe. Az ilyesmi, az otthoni általános oskolában mindennapos eseménynek számító szivatások itt többrendbeli bűnténynek minősülnek, a tettes komoly büntit kapott - tudtuk meg.
A rendőr ezután a helyi állatvilágot boncolgatta. Az amerikai fekete medve állitolag gyorsabban fut a lónál, ügyesebben mászik fára mint egy ember, és megérzi a kaja szagát, ha zárt ajtókra lel, akkor gondolkodás nélkül tokostul kiszakítja egy kis lakoma érdekében. Már leesett miért nem zárják itt a kuka tároló ajtaját, mert csak növelné a büdzsét az állandó csere. A medvét alapvetően egy markánsabb sikítással el lehet zavarni,kivéve ha kölykei vannak, mert akkor az egyetlen esély hogy lefekszünk, kéz a tarkóra és megalászkodva várjuk míg elcammog a bocsokkal...ROAAAAARR!camm,camm... a macival való közös képről akkor sem mondok le.