2010. július 16., péntek

I scream for ice cream!

Először is: hétfőn jön vissza Gabesz, ujra teljes lesz a csapat, igy hétfőn Welcome party várható.
A ma délutánt tónálnapozssal, henyéléssel és konyhábólcsentfagyi nyalással terveztük tölteni, de ránk szakadt az ég, ekkora esőt régen láttam, igazi bringás idő. A fekete kukás zacsi segített a közlekedésben ából bébe.


Este pedig táncos estet szerveztek a kölyköknek, disco volt, és fagyi bár. 20 literes csoki és fagyibödönöket vittünk ki az egyik baseball pálya alatti fűre, a fagyik némelyike bizarr neonkék és vérpiros, a csoki és vanília hagyományos. A mc donalds-os hangulat felidézése érdekében volt karamell-, csoki- és eperöntet, de literszámra, illetve 6 karton darált Orio. Aki járt már amerikában tudhatja hogy az Orio itt a gyerekek drogja, egyszerüen Orio függők, hazudni, lopni és különféle trükkökhöz is képesek folyamodni egy két karika orio megszerzése érdekében. multkor például kirabolták a milk bárt, egy teljes karton orionak lába kélt, melyért a 15 éves tolvajok 4 csomag váltságdijat kértek. Egyébként pedig az orio a pilóta keksz hasonmása, némi módosítással.

Volt még csokireszelék, konfetti reszelék és tejszinhab és mellé kb 600 kölyök. tiszta fagyi lett minden, ilyenkor éjszaka várható állítólag medve és egyéb környékbeli vadállat látogatása. Ehhez kapcsolódóan: a közeljövőben tervezünk medve lest az izraeli security lányok vezetésével (szó szerint, mert ők vezetik a dodge-okat amikor járőröznek)már le van beszélve.




Holnap pedig kemény nap lesz és egyben érdekes is, hiszen eljön az a nap amiből csak egy vagy kettő lesz a nyáron, hogy idelátogat valamennyi szülő hogy megnézze, jó kezekben van e a gyereke. Ezek a szülők az amerikai felső 10.000 képviselői, állítólag ferrarikra, lamborghinikre, limuzin kavalkádra és helikopterre lehet számítani...már töltőn van a fotógépem.

Hogy mi a mai junk food? Hát mi más lenne, mint óriás hamburger, melyekhez öszesen 40kg marha került a darálóba.