2010. június 27., vasárnap

Shopping in Walmart



A tegnapi nap fénypontja a nagy soppingolás volt, bepattantunk a rabszállítóba, és leutaztunk ismét Honesdale-be, ezúttal a tanulmányaimbol jol ismert multióriás,a világ egyik legnagyobb forgalmú cége: a Walmart egyik lerakata volt a cél. Ugy képzeljétek el laikusok, mint a Tesco, csak benne minden kétszer akkora,a zacskóscsipsz inkább szatyroscsipsz, a szájvizet hordóban mérik, csokit csak hármasával lehet kapni, és az L-es pólóba beférne mellém a padödő két énekese. Na de nem fikázni akarom a helyet, nagyon gazdaságos, jó és szinvonalas termékek vannak, a ruhák nagon olcsóak,és lehet látni érdekes embereket is, akik a fogyasztói társadalom áldozatai lettek: nem egy nőt láttunk, akinek két komplett vízágy lötyögött a feneke helyén, közülük a gyengébbek elektromos kerekesszékben motoroztak a sorok között..HIHETETLEN VOLT!!




Megtaláltam a kánaánt az üzletben, ami egy DR Pepper kartonokbol kirakott kupac volt, az üdítőjé amit oly rég óta istenítek, mióta kinéztem Forrest Gump szájából. Mivel több mint 2 hónapot leszünk itt, és a hajunk megállíthatatlanul növekszik, ugy döntöttünk hogy veszünk egy 12 dolláros Fegyencjárat márkájú hajnyírót. Ökörködtünk még kicsit, a csajszik vettek még ezt azt, kispárnát, rucikat, napszemcsit, meg levegőt. A parkolóban még lefotóztam egy ujabb kánaánt, egy lakóautót ami nem igen lepett meg, hisz álmaimban már rengeteget találkoztam vele.
Este láttunk egy torzonborzot, aranyos volt, de nem mentünk közelebb hozzá, mert állítólag tavaly kirugtak egy embert mert két hétig borz szaga volt, és mindneki borzongott tőle, nem tudta lemosni magáról, ez borzasztó lehet! Veszélyes és rosz szagú jószág, vagyis mondhatni: rosz-szág.
Vége a jólétnek, vége a lazulásnak, vége az 5 órás munkaidőnek, mondhatnám ugyis hogy vége a gyereknapnak, de épp az ellenkezője van: Ma megjöttek a kölkök..kb 300-an. Holnap beszámolok az első nap a kölkökkel című rovatomban. joccakát!