2010. június 28., hétfő

Első nap a gyerekekkel című rovat

Megígértem tegnap hogy beszámolok az első napról, miután a táborozó 10-16 éves srácok megérkeztek. Rövid és tömör leszek: ilyet még nem b*tam! Ez itt nem napi háromszori étkezés, hanem napi 3 csata amit megvívunk velük. Négy asztalt kaptam összesen 43 emberrel a 400-ból. Nem tűnik soknak, de fél óra alatt kell megetetni őket, a következő csatakiáltások közepette: "I want more choc cereal, Can i have more milk? Wugyu take some more water pls? ice pls! bread please, but with butter please! please please!more frites, more sauce, more ez, more az, more demi moore....és ez napi 3 szor. Ami azt jelenti h napi 3 pólót használhatatlanná izzadunk - de az axe még mindig tart! Az étkezések általában ugy zajlanak, hogy bevonulnak a piros egyenpólós kölykök, elmormolnak egy imát, majd csattannak a tányérok és kirobban a hangzavar..A végén mindenütt szétrepült kajamaradékok várják sorsukat. Ennyit erről, kemény nap volt, de meg szokjuk.
Egy kis mellékesért pedig elvállaltuk Gabesszal és Ákossal a snack bar menedzselését, ahol kaja után röviddel még kapnak egy kis tejcit, kakaócit, és süticit, vagy gyümölcscitet. Tesszük mindezt kb 200 dolcsiért, ami szintén jó lesz majd vegasban, vagy akárhol másutt.
Ja, megint láttunk egy borzot, de elszaladt. Nagyon sok mókus szaladgál a fák között, azok aranyosak, állítólag meg lehet őket kézből etetni, csak sosincs nálam épp mogyoró, de nem is lesz túl gyakran mert mogyoróallergia ellenes a tábor. És lett új lakótársunk, egy egérke, aki néha keresztülszalad a szobán, valahol Simon cuccai között lakhat mert mindig ott tűnik fel.