2010. augusztus 22., vasárnap

Leaving Equinunk

Annál jobban nem záródhatott volna ez a 9 hétig tartó paradicsomi állapot, mint ahogy történt az, vagyis az Equifunk-kal. A tulajdonos Richie gondolt egyet és a barátainak illetve ex-táborozóknak szervezett egy mini fesztivált. Miért ne? Az ország délebbi részén híresebb funk zenekarokat hívott, akik belecsempésztek egy kis rock n roll-t is. Mindössze kb 150 ember volt, de a 309 dolláros belépő mellett ez érthető is, viszont tudni kell hogy a két éjszakán át tartó fesztivál célja nem a profit volt, hanem egy PR mozgalom a kapcsolatok ápolásához, ebben a világban itt így megy, fesztivállal. Nagyon jó volt a zene, mindenki jó fej volt és közvetlen, a meló pedig kifejezetten tökéletes. A káoszbrigáddal ismét magunkra öltöttük a security jelmezt és váltásokkal őriztük a kaput és engedtük be a kocsikat, némi family guy és egyéb film társaságában. Este pedig a koncerten a sörcsap mellett kaptunk helyet és gondoskodtunk arról hogy senki ne maradjon szárazon a budweiser, bud light, coors és yuengling hordók övezte funk koncertek alatt.- még mi sem. Így telltek tehát a nyári munkám utolsó napjai, az Equifunkkal. http://www.equifunk.com/

Ami pedig az elmúlt napokban történt az se semmi ám. Fotóztam guberáló macit. Elment az az egyházi csoport ami itt táborozott pár napig, kiderült hogy igazából olyan egykori hippik alapították, akik ugy gondolták hogy összegyúrják a különböző vallásokat egy mozgalommá. Volt itt medencés búcsuparti vízalatti zenével, sok jó steak, sok barbacue chicken wings és jó hangulat. A jamaikai ricsiről kiderült hogy apa lesz, marci pedig utolsó éjszaka álmában kapott a nyakába egy kancsó soknapos kakaót, amin jót derültünk de Simonnak volt egy kis balhéja emiatt marcival, aki egy nagy tál tejföllel vett revansot rajta.
De szent a béke, megkaptuk a fizut, búcsút vettünk a Caralynetól és Adamtől a két igazgatótól, holnap pedig indul a buszunk new yorkba, viszlát Pennsylvania. Kezdődhet a kaland - Into the Wild.
http://www.youtube.com/watch?v=jpkeJWXY4ZA