2010. július 12., hétfő

Weekend happenings

A hétvégén idelátogatott a tábor alumni állományának egy része (alumni = ex táborozók akik gyerekkorukat itt töltötték, illetve itt dolgoztak régebben, és mostmár corvette-l és hasonlo kocsikkal látogatnak vissza oda ahol gyerekkorukban megalapozták üzleti kapcsolataikat...)

Kénytelenek voltunk elmenni velük a View-ba (közeli pub) és hát teltház is volt, egy söralátétnyi hely sem volt.

Vasárnapi wakeboardos koránkelésem nem sikerült valami jól, ugyhogy csak egy kis hajókázásra volt lehetőségem az uj járgánnyal. De lepajtiztam a lifeguardokkal ugyhogy nem lesz gond a boardozással a késöbbiekben.



Eduardo-ék a séfek meghivtak minket egy mexikói vacsira, ahol volt csokis-csillis csirke is, ami nem nyerte el magyaros nyelvem tetszését, de hálánkul vissza fogjuk hivni őket egy kis pörköltezésre hamarosan.Az este pedig össznépi VB döntő nézéssel zárult, spanyol-holland 1-0. Hollandia vereségének bánatát mai napon hétfőn strandolásba fojtottuk.


Holnap kedden pedig szabadnapom van, és hát elég jónak ígérkezik: kirándulás és fürdőzés a skinner folyóhoz és utána pedig tadadaaammm: irány a hippi mozgalom melegágya, a hírhedt és nevezetes volkswagenes, szóviccül Fatőzsde fesztivál, vagyis a WOODSTOCK!! Dave matthews band koncertre megyünk woodstockba, ami azthiszem kárpótol az elmaradt hazai fesztiválokért. Mit nekem sound, mit nekem az a sziget...ez itt a woodstock gyerekek! :)

Az elmaradhatatlan junk food rovat témája pedig a kedvenc amerikai mesefilmem, vagyis a "Derült égből fasírt" főhőse: húsgolyók spagettivel! nyammmm!
Lám egykis ízelítő az amerikai kajakultúrát igen jól bemutató meséből: http://www.youtube.com/watch?v=sMmESVa6wmU